Ya Salam

                      

Praktik

Shit vad härligt att solen skiner så starkt nu, tycker ni inte? :)
Nu kan jag iallafall pusta ut, med praktiken iaf, jag och Elin har fått praktik på en skola i Vällingby. Vi skulle börjat praktiken idag egentligen och sen 5 veckor framåt, men eftersom jag inte hittat praktikplats åkte jag till skolan idag och fick hjälp med det utav lärare. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig men finns liksom ingen tid till att vara kräsen. Fast hade så gärna velat praktisera med människor som är i behov av någon form av stöd. De andra gångerna vi haft praktik har jag varit på dagis (förskola som det så fint nu heter) och fritidsgård, men nu när det är sista året så vill man ju, eller jag iaf,praktisera med det man förhoppningsvis ska jobba med sen.
Och typiskt att det ligger i vällingby också! Förut bodde jag i hässelby, och då var jag alltid tvungen att åka andra sidan stan och nu när jag bor här så hamnar jag där. Min förra praktik var också i vällingby. Jobbigt!
Men fixat är det nu, det är väl det viktigaste egentligen så jag slipper ta igen på loven eller inte klara kurserna som ingår i det. 


                           


Valvakan

Jag har precis suttit och tittat på valvakan... och det enda jag har och säga är "NOOO" och jag som åkte till östberga för att rösta och grejjer. De hade inte sagt att moderaterna vunnit än, men det såg ju avgjort ut för en timme sen redan. Nej fy fan vilken besvikelse! Och sverigedemokraterna kom in i riksdagen också, men det var väl inte så oväntat heller... inte för mig iallafall. tråkigt tråkigt tråkigt, men vad kan man göra? Folket har röstat!
Jag är sugen på något men vet inte vad. Jag är inte jättehungrig, men sugen liksom. haha, så jobbigt när det händer. Man vill ha nåt,men vet inte vad.
Aja får vänta tills Tommy kommer hit så får han bestämma :)
Avslutar inlägget med en bild på mig och Tommy i Turkiet (som jag fortarande inte skrivit om *skäms*) höhö!



                                 vi åkte  p arasailing :)
                              

in school´

Sitter på lektion nu, har Svenska B. Vi ska skriva en artikel och jag har valt missbruk.
 Men får ingenting gjort, är gaaaalet hungrig! Jag hoppas bara att det är god mat idag, kommer inte orka annars. Det är en lång dag i skolan idag, slutar vid fyra. Men efter det så ska jag hem till syrran och fixa mitt hår ( ska rakpermanenta det).
Först upp: få någonting gjort på den här tråååkiga lektionen!

hörs kanske senare!


Eid Mubarak!

Nu är Ramadan slut och idag är det Eid, så till alla muslimer - Eid mubarak!
Älsklingen väckte mig för en stund sen. Så ska alldeles strax göra mig iordning och bege mig mot mami och  alla.

Ha en underbar dag allihop! :D

100908

Idag var det soft dag i skolan, vi fick sluta tidigare. Så nu sitter jag här hemma och undrar vad jag ska göra ?
Jag har slängt i en tvätt i maskinen iaf och är så himla hungrig, men orkar inte ställa mig och laga mat.
Det blir så j*vla tråkigt när man ska laga till bara sig själv. Nej, får väl bre några mackor med ett stort glas o'boy, yummie! barndryck? say what? fuck no asså haha, jag kommer never ever sluta dricka o'boy. I just löööve it :)
Slänger in en bild som jag bara var tvungen och lägga upp haha. Jag har aldrig förstått hur människor lyckas ta bra spegelfoton, but now i did it höhö! *fett stolt* :p






ByeBye!


gaaahh!!

fuck this shit.

ett tag sen...

Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har märkt med mig själv att jag inte bloggar lika mycket.
Men först har det varit sommar ju och då har man inte tid eller lust att sitta och blogga direkt, och nu har plugget dragit igång och så har jag varit sååå upptagen med annat. 
 Sista veckorna har jag varit så himla sugen på att skaffa mig en hundvalp :) Jag har varit nära på att göra det också men har hejdat mig. För jag skulle inte ha tid för den, jag är ju borta hela dagarna och likaså min pojkvän.
Så jag har bestämt mig för att göra det till sommaren istället, när jag är klar med studierna och kan lägga ner all tid och energi på den!

                                      
                                                                   SÖTAST !
                                                  Är inte hon bara fööör söööt? =)


Han på den första bilden är husse till lilla Shiva som denna sockerbit heter.
 Nej, bäst jag slutar nu... Tommy kommer hit vilken sekund som helst.
Goood nighty!

RSS 2.0