Uppe med tuppen :)

Godmorgon allihopa!
Idag vaknar jag av att min älskling är på mindre bra humör för att han försovit sig, så jag promenera med honom ner till stationen eftersom jag ändå skulle ut och rasta hunden. Ja, jag har varit hundvakt sen igår kväll och ska ha den till ikväll.
Vill egentligen bara lägga mig i sängen och somna om, men jag ska äta, göra mig iordning och sen åka hem till mamsen hade jag tänkt. Och senare vid 18 tiden ska jag själv faktiskt åka och titta på en hund i Norsbrog, spännande eller hur? Jag har blivit helt valpkär nu asså  haha. Suttit och tittat på hundar 4 dagar i sträck nu . Jag gjorde iallafall ett RIKTIGT mega-fynd på blocket igår.
2 st. datorstolar för 300:-
Först ville hon sälja dom för 250:- styck, och när jag sa att jag bara ville ha en isåfall. Så hör jag henne säga "Ja, om du inte vill köpa båda för 300:- haha lätt!
Jag behöver bara en egentligen, vet inte ens vart jag ska ha den andra men alltid bra och ha möbler. Ifall den ena pajjar eller något haha.
Men hon var nere i småland just nu så jag ska hämta de till helgen eller början på nästa vecka.
Jag ÄLSKAR verkligen att köpa hem saker till lägenheten, så himla roligt... så den får en tamina-touch haha.
Nej, nu babblar jag bara är heeelt död asså. Ska ställa mig och göra frukost nu.
Hoppas solen tittar fram idag också ;)





vad tycks? nice price?

Long time ago

God morning everybody!
Nu var det ett bra tag sen jag bloggade.
Men jag har verkligen haft fullt upp hela tiden. Jag och min pojkvän åkte nämligen till Turkiet 3/7 och var där till 11/7.
Heeelt underbart, vill tilbaks! Jag hann dock bara vara hemma en dag sen åkte jag upp till Hälsingland i 10 dagar och kom hem nu i fredags.
Så den här helgen har jag bara sovit ut, umgåtts med älsklingen som jag saknat så mycket efter 1½ veckaifrån varandra, och igår träffa jag en vän till mig för att bara umgås.
Bilder och sånt lägger jag upp lite senare för jag tänkte lägga mig och vila en stund nu faktiskt, är så himla trött.
Jag ska även berätta lite om Turkiet också såklart.
Jag hoppas att ni har haft det underbart de här veckorna.  Gud det känns så skönt att vara hemma igen, har inte varit hemma på typ en månad hehe, men skumt också på nåt konstigt sätt.
Pissigt väder kommer man hem till också, det har varit så fint väder nu i Stockholm, sen när jag kommer hem såklart det försvinner :/ me dont like.


Hörs sen, puss på rumpan !


RSS 2.0