In2

Såhär känner jag inför skolan just nu !!!


      













hooome :)

Nu är jag äntligen hemma efter en hel helg uppe i Hälsingland!
Eller äntligen och äntligen, det enda jag har gjort sen jag kom hem för typ 1½ timme sen är städat badrummet och betalat räkningar :/
Och nu ska jag fortsätta städa lite, plugga ja och sen ska jag nog bara slappa, är rätt trött faktiskt.
Fick kliva upp kl 8 idag, för vi skulle åka till söderhamn och titta på flygplan idag. Trodde det skulle vara skitroligt eftersom det är flygdagarna, men det var fan de tråkigaste jag nånsin gjort tror jag. USCH, vart uttråkad direkt vi kom dit typ haha. Visst, det var väl lite häftigt när dom körde sin grej uppe i luften och så nära marken men ändå. Tänkte ta foton, men glömde kameran i bilen o palla inte hämta den sen eftersom det var en bit o gå.
Nej men det var absolut inget för mig, men det kom ju en bra grej ur det och det är att jag bestämt mig för att bli en Lotta haha. I know, de låter skitmuppigt, men det är en insats som jag känner passar mig perfekt. Jobbet går ut på att göra första hjälpen och sådant, till militären typ. Man behöver ingen speciell utbildning, utan får gå kurser och sånt där. Man kan göra det i Sverige eller utomlands, och jag ska LÄTT vara utomlands. Har fyllt i blanketten o allt, ska bara skicka in det nu :D
Måste in 2 the kitchen o se vad jag har för gott känner jag nu.

Au revoir !

Visst ere så man säger hejdå på franska? :p



Idag

Helluu!
Ja som sagt var vi på birsta idag och jag hittade INGENTING. Jag åkte dit med fett bra humor och ba: yes, handla in lite nytt, men nope, inget som tilltala mig alls. Hittade ett par byxor och shorts, men båda var för stora :/
Ibland undrar jag veerkligen vad de har för storlekar asså.
Man hör alltid om tjocka människor som mår dåligt för att de inte hittar något i affärerna och att dockorna är surrealistiska.
men TRO MIG, problemet går åt det motsatta hållet också. Ex. båda sakerna jag testade idag var de minsta storlekarna som dom hade (XS) och båda var för stora för mig. NEJ, jag är inget anorexibarn. Visst, folk säger att jag är smal och så men jag har normal vikt för min längd och mitt BMI är normalt. Så jag är alltså inte de minsta underviktig även om jag skulle kunna gå upp ett par kilo utan att bli överviktig.
Det är inte första gången det händer mig, ONE SIZE grejer är alltid för stora för mig, jag kan tillochmed testa XSS om dom har det i nåt plagg och det är för stort för mig. SÅ ibland slår tanken mig, är jag för smal för att passa in i deras "verklighet". Det jag försöker komma fram till är att, det är inte bara tjocka människor som kan må dåligt för att de inte hittar något som passar de och dom känner sig fula osv för att allt ser så bra ut på dockorna för det är det dom intalar oss - dockorna är normala. Utan det händer även oss smala. Eftersom jag kan få lite småångest och må dåligt när inget passar mig så ser jag en tjej på typ 12 år som tar samma storlek och henne passar dom. Men sen får jag alltid säga till mig själv att jag inte är så smal som jag ibland kan få för mig i affärerna, för jag vet själv att jag inte är det... smal, men inte för smal. Jaja, nog om det.
Kollade på Inglorious Basterds med Brad Pitt för en stund sen. Alltså filmen är skitkass, ända fram till slutet typ haha men Brad Pitt är så jävla rolig i filmen. Jag tror det är första gången jag typ inte grinar eller tycker synd om människorna som dör i filmen. Jag satt helt seriöst och tänkte "Fan att jag inte kunde gjort det där på riktigt". En hel biosalong på över 300 pers. BARA nazister + Hitler dog i biosalongen i filmen.
De fick fan vad de förtjänade, blir så äcklad och förbannad över människor som går efter vilken etnisk bakgrund man har.
Hur IQ är man inte då?  Om ni så gärna vill dö för ert land och vara så lojala mot ert land, varsågod och DÖ !


ByeBye !

Let's rooo

Nu bär det av till Birsta City, i Sundsvall !
Hoppas jag hittar något fint o shoppa nu....

See you later :)

Huddinge

M lämnade precis av mig hemma. Vi har varit på huddinge sjkh. där jag har tagit ytterligare prover.
Nu är det bara att vänta i 2 veckor till, hoppas att det blir det jag vill. Så sommaren kan få en bra början :)
Idag hade vi redovisning om våldtäkt/övergrepp i skolan och FUCK vad dåligt det gick, vi hade en kvinna från kvinnojouren som kom dit och pratade lite inför klassen och så. Men det var ju värsta katastrofen med henne också. Hon måste ju tyckt att vi var helt cp haha. Först ringde vi o sa fel datum 2 ggr, så hon fick boka om i sitt schema och sen idag så hade hon tagit en annan tjejs nummer och ni tror inte att hon tappat sin lur i helgen hahah. Aja hoppas att vi fick G iaf.
Jag trodde fan att de skulle gå bättre på redovisningen, men nej, katastrof fan !
Närsomhelst kommer min älskling hit, JIPPI !



Jag orkar inte

Jag orkar fan inte längre snart !
Det spelar fan ingen roll vad jag gör/inte gör det blir alltid knas hur jag än vrider och vänder på det.
Jag försöker verkligen, jag försöker och jag GÖR så himla mkt för att komma ifrån mitt gamla liv så mycket som möjligt.
Men det går ju bara inte, det är en så stooor dragningskraft rätt tillbaka i skiten igen... och det sista jag vill, det är att återvända till den människan jag en gång i tiden var och till de sakerna jag på den tiden höll på med.
Och folk som sitter och säger försök mer, det blir bättre snart - FUCK U !
Jag har försökt och jag försöker, det är någonting som ingen människa nånsin kan ta ifrån mig.
Men ibland så känns det verkligen som att det är helt omöjligt. Jag tror på att om man föds handikappad så finns det en mening med det, det är meningen att man ska vara handikappad. Eller om man blir mobbad så finns det en mening med det, det finns en mening med att just den personen ska bli det.
Jag menar va fan det ska ju finnas människor till allt, eller hur? Alla kan inte vara medelklass människor, det måste finnas kändisar, tiggare, politiker, alkoholister, fotbollsstjärnor osv lr hur? Hur hade det sett ut annars liksom?
Och det kanske är meningen att jag ska vara precis det jag var förut, i typ resten utav mitt liv.
Fyfaaan, vad skit jag mår idag asså. HATAR såna här dagar.
Har inte gjort ett skit idag asså, bara suttit här och deppat fan. Känns inte alls nå bra, de här sista dagarna har jag vart nere som fan. Undrar vad det beror på? Är det nå mer som ligger o gror där längst inne nånstans utan att jag vet vad det är, eller vadå?

Nej, kände bara att jag var tvungen och skriva av mig lite grann. Nu ska jag gå och trösta mig med en ben&jerry- glass!x






What's the point ?


Yesterday

Igår var jag på street dance award 2010, det var fett kul! Fan  va grymma de var på att dansa vissa utav de asså, heeelt sjukt. Blir fan lite avis asså haha, har ju sån lust att börja dansa själv... har alltid gillat dans o musik. Men aldrig lagt ner någon tid på det, förutom väldigt korta perioder mensen kommer alltid någonting i "vägen".
Det är ett problem med mig, jag prioriterar helt fel saker o ting här i livet väldigt lätt och väldigt ofta. Eller gjorde iaf, försöker ändra på det men det är ingenting som e gjort på en dag direkt. Fan vad man kan ångra vissa val man gör i livet så grovt sen, när konsekvenserna slår en rätt i ansiktet och du kan inte göra något annat än att sitta o ta det.
Och tänka FUUUCK!!! Life's a bitch, höhöö
Idag ska jag tvätta,städa,pluggaoch mysa med min älskling. Så skönt att bara vara hemma när det är sånt här väder.

Have a nice sunday!

fler foton...

här kommer fler foton från skivan, hittade inte alla förra gången :D






haha rolig snubbe





donken efteråt :)


lite sent

Pallade inte lägga upp några bilder från skivan eller håret, så gör det nu ist.

SKIVAN !

Jag&Jessica :)




Jessica och hennes polare












PUSS PÅ DIG !


Robin Hood

Idag så har jag nutit av solen, sååå härligt med värme... ÄNTLIGEN !
Senare på kvällen så var jag på bio och såg robin hood. Den var faktiskt helt ok, jag brukar inte gilla typ medeltidsfilmer egentligen men Russell Crowe från american gansters var ju med i den här och han e ju grym skådis. Efter det var vi o kolla på cruising i glada hudik, fan vilket drag det var där... trodde jag fan inte om den lilla stan.
Det var min lördag :) Och imorrn ska jag hem till stockholm igen dä blir skönt dä (som norrlänningar säger haha!
Gonatt!

TT

Igår var jag på min barndomskompis skiva, feeett kul!!
Det var på ett ställe som det heter (wtf?). Det var inte kul för att de var schyst drag eller bra musik soft folk o sådära.
För musiken var FETT KEFF, dj:n spelade som om han var på ett mellanstadiedisco eller nåt... och folket, nja, det har funnits skönare om jag säger så. Bara massa svennar som var där, jag är inte rasist eller nåt sånt ( min pojkvän e fan svensk) men de fucka ur när han spela spice girls liksom haha. Nej men iaf det var feett roligt att gå ut det var den, jag har inte gått ut på år och dar fan. OCh jag är skitglad för din skull gumman att du ÄNTLIGEN tagit studenten efter alla dessa år asså. Jag ska fan inte säga nånting går fortfarande gymnasium haha, men jag har inte kunnat gått i skola... du har iallafall suttit bakom bänken ända sen nian och kämpat som fan ända till nu. Är verkligen skitglad för din skull gumman, och fett stolt. Haha och igår höll jag på att få värsta paniken när hon skulle komma ut för att möta oss så gick hon ut med en c-burk så vakten sa att hon inte fick komma in där. Aasså vi fick stå där fett länge och och verkligen be honom men han ba nejnejnej ni vet som vissa kan vara. Jag ba neeej, asså visst man kan alltid dra nån annanstans men det var hennes skiva, det e den. Men när Jessica körde med sina puppyeyes så kunde han inte säga nej längre... hahah feett söt du var där, TYCK SYND OM MIG!!! hahahahahaha
Dj:n fett fuul, jag vet inte hur många gånger jag gick upp dit och ba snäällla kan du sätta på en låt reggae,dancehall,rnb eller nåt bara en. Han ba jag har ingen sån musik, va tror ni snubben kör för nästsista låt??? Värsta reggaeremixen typ utav alla klassikerna... gaaahh!!!
Fuck de nu, IDAG färgade jag håret för typ andra gången i hela mitt liv.Vart faktiskt ganska nöjd, det var inte alls den färgen jag ville färga till egentligen men det här vart OK det med. Det var en kvinna som kom in dit och gjorde värsta dramat om att hon hade blivit blåst, hon tappa typ halva sitt hår när hon var där " titta titta du behöver bara dra så kommer det såhär mycket, jag ska gå till rätten med det här vänta bara" haha, vad fan ska hon säga där då? Hon sabba mitt hår? Ja och sen då?? Vissa människor är ju lite för patetiska ibland asså.
Shit, känns som att jag skrivit värsta uppsatsen här nu haha bäst jag slutar ...  hejdå! :D

Tomorrow

Min mamma bokade en tid åt mig hos frisören tills imorrn.
 Jag ska färga håret till ljusbrunt, ÄNTLIGEN !
Svart hår är verkligen jättevackert, men jag är så himla less på mitt!
Så nu ska det bli ljusare, tycker det är fint till sommaren också om man har lite varmare färg.
 Hoppas det blir bra och passar mig bara, får väl se imorrn :D
Nu ska jag börja göra mig iordning, så jag slipper STRESS... börjar halv tre idag, lyx höhö


hej dåå

jag vill ha sol o värme !

shit vilken seeeg helg de har varit :/
Jag blir alltid helt passiv typ när det e sånt här pissväder, ingen lust att göra någonting fan.
Måste fan skaffa ork o energi till att lyfta på arslet och gå ner och handla nåt gott, som kan trösta mig haha

Ben&Jerry - glass? OH YES :D !



sååå goood ***


:)

Idag träffade jag en barndomskompis som jag inte träffat på vadå... 4-5 år? =)=)=)
Helt sjuuukt hur tiden går fort, sist vi såg varann var båda största snorungarna och nu så har man blivit några år äldre iaf. Eller ja, iaf på papper :)
Skitsamma, de var iaf skitkul och träffa henne igen... hon har ju iaf mognat mer i huvvet än jag. hahahaah
Fast visst är det sjukt att man minns en person på ett sätt, sen när man träffas såhär efter några år så blir man typ förvånad över hur den andra ser på saker idag jämfört med då. Men som sagt, alla vi mognar ju.... förr eller senare.

Nej, nu ska jag alldeles strax gå och pussa på min älskling men måste väcka honom först :) <3





RSS 2.0