happy

GISSA om jag blev glad när jag såg att jag gått upp nästan 2 kilo idag när jag ställde mig på vågen!!¨ Okej, palla att jag låter helt besatt men har typ blivit det fan, haha. Nej men allvarligt, jag gick ner rätt mycket i vikt under jullovet (ca 5 k) och mår så himla dåligt när jag går ner så mycket. Jag hatar och vara så himla smal, eller hatar gör jag inte... men vill ha tillbaks min gamla vikt. då var jag verkligen nöjd med min kropp, och det är ju det man vill vara. Jag vill ju vara stolt eller iallafall glad när jag ser mig i spegeln. Jag har krigat, och tro mig, verkligen kriiigat de här veckorna för att gå upp och ÄNTLIGEN ger det lite resultat. Jag vill gå upp cirka 7-8 kilo till för att få den kroppen jag var allra nöjdast med, men det går så tröööögt!! Nu kanske ni tänker att jag är helt dum i huvvet som vill gå upp och inte ner eller att jag har anorexia. Men nej och nej! En sak jag verkligen stör mig groovt på är att människor tror att det bara är överviktiga som mår dåligt och att alla vill vara smala. Okej visst, jaga är hellre smal än tjock men "idealet" idag är så sjuuukt. Och anorexia har man fått höra några gånger, men det har jag verkligen inte. Människor verkar inte ens veta vad det är. De som har det har som vaneföreställningar, de ser inte hur smala de är och de har en konstig relation till maten. Mat är inte bara mat, mat är allt för de... fast på ett sjukligt sätt. Jag äääälskar att äta mat, jag får inte ångest när jag äter mat. Vissa, och även jag, är helt enkelt födda smala precis som andra är födda feta. Eller inte födda men man är bara så liksom. Sen att jag har lätt för att gå ner i vikt gör inte saken bättre, men samtidigt så kan jag inte göra någonting åt det. Menmen fuck de, för nu går det uuuupppåått!! :D
jag kände att jag var tvungen och skriva det, för är verkligen glad över det... hoppas jag lägger på mig lite till, ska ju finnas HULLI HULL!

goodnighty almighty !

BaMBaM


I only have one thing to 2 say you and that's...


...

They got money for war but they can't feed the poor.
- Tupac Amaru Shakur

bloggen

sitter just nu och exprimenterar med bloggen, alltså designen, hehe. De e första gången typ så fattar inte så mycket och plus att jag VERKLIGEN inte är teknisk nånstans alltså. Får se om sidan ser helt våldtagen ut efter att jag är klar haha.. jag har inte pluggat matte alls idag heller *skäms* har inte ens öppnat boken. Men de tar emot så mycket när det inte är roligt och man inte fattar någonting utav vad som står i den där fitthorboken... pain in the ass!!
Men imorrn blire råplugg, precis som vanligt gör jag allt sista dagen innan det ska in. På något konstigt sätt så är det då det blir som bäst hur stört det än låter, haha. Vissa behöver lång tid och lugn och ro för att göra saker bra, men jag jobbar som bäst i pressade situationer. Konstigt och förklara, men så är det. Skulle typ aldrig kunna vara bibliotekarie eller något sånt, fatta vad trååååkigt det måste vara. Men polis eller ambulansförare låter ju lockande, right?
Nej nu måste jag ner och öppna porten åt älsklingen och ta en paus från bloggdesignen.

Goodnight!

110206

Kom preciis hem efter att tagit en långpromenad med Tommy ner till willys och ÖB för och handla lite gott. Så himla skönt att solen börjat titta fram, fast de fortfarande snålt med plusgraderna. I veckan mötte jag upp N och fick min jacka som jag inte haft på läääänge. Så skönt och slippa den där tjocka jävla fjällisen, dryyyg jacka fan! Jag känner mig och ser ut som en michelingubbe fan, haha. Var hos frissan igår också och fixade ögonbrynen, med tråd... och DAAAMN vad ont de gör alltså, har bara gjort det en gång innan så e inte så van vid det. Hon e skitgrym och BILLIG, tog bara 70 spenn höhöh... sen vart det käk i liljeholmen med mor och brorsan, mysigt!
 Nej nu måste jag sätta mig och plugga lite matte, matte B... fattar nada alltså. Men hoppas jag blir godkänd på kursen iallafall. Svårt och tro det, men hoppas, tror fan att jag har dyskalkuli eller hur de nu stavas haha. För jag och siffror går verkligen INTE ihop alltså. hatar hatar hatar fucking matte!

P.S nån som e duktig på design??? need some help duuude :)

ciao


Good morning people!

Fan vad skumt det känns och vara uppe den här tiden på morgonen, frivilligt alltså hehe. När man SKA upp tidigt, då avlider man typ när klockan ringer, men sen när man får sova hur länge man vill så är man pigg som en fågel vid 07.30???? ANNOYING!!  Jag sitter iallafall och skriver från min nya dator nu :D
jag fick den utav en killkompis som plinga på dörren och när jag öppnade såg jag bara en påse från MediaMarkt med datorn. snacka om att jag dooog av LYCKA, min dator har ju varit paj i typ 2-3 månader så har fått leva på min killes höhöh! Jättefin dator iaf, en packard bell.
 Jag skulle ju ta foto på bilen och soffan, men det gick inte förra gången och nu så har jag flyttat till märsta *suck* och tog inte med mig alla grejer, sladden till kameran var ju såklart en av de! GAAAH!! Blir galen fan, glömde så himla mycket grejer i lägenheten och har inte haft tid och hämta upp de än. Bilen har vi iallafall tyvärr inte kvar, men ska kolla i kameran om jag hann ta foto på den innan.
 Nu sitter jag hos Tommy i märsta, jag flyttade från hammarbyhöjden hit 3/1 och känner mig heeelt låst mitt ute i vette fan vad alltså!! Märsta är veeerkligen inget ställe för mig, WAY TOO FAR FROM THE CITY!!
Men själva lägenheten är skit fin, den här veckan och förra har dom tapetserat och målat om, och bytt golvmattor. Så i hallen är det svart golvmata, tungt, älskar svart golv alltså! Det är iaf en 3a med kök, balkong och klädkammare hihi ;) !
Nej fuck vad tråkigt jag har, ska gå och väcka tompilompa nu haha.

see u

RSS 2.0