lite saker från i lördags

Godmorgon alla prickiga och glada :)
Hoppas att ni har haft en underbar midsommarafton och helg!
Min har varit alldeles underbar måste jag faktiskt säga. Härligt väder, härliga människor, lite shopping ja och resten är sekretessbelagt haha.


Här kommer lite saker jag shoppade från i lördags, köpte lite fler saker igår med fast jag har tyvärr inte tid och lägga upp de just nu, jag får göra det senare.






Hejdå!


Hej

Hej på er!
Fan vad svårt det är att komma på rubrik ibland asså, haha.
 Igår gick nästan hela min dag åt att sitta utanför polisen på bergsgatan. Min pojkvän skulle fixa pass eftersom att vi förmodligen sticker utomlands nästa vecka eller veckan därpå. Det blir antagligen turkiet, ochjag är så exalterad. Det ska bli sååå underbart att åka iväg på semester, till sol,värme och bad. Men vi har haft fint väder här i Stockholm både igår och iförrgår, eller hur? Och även idag skiner solen och det är klarblå himmel, bästa!Eftersom att det är så härligt väder ute och jag är så himla glad så slänger jag in en sån där "dagens outfit" + att jag ääälskar de här shortsen. Första gången jag använder de,köpte dom för ungefär en månad sen. Ja, det blir ju gårdagens outfit alltså.


                                        
                             
                                                







jag är ute / Tamina

Jebena

Igår var det ju som sagt våran 2års dag. Vi bestämde oss för att vi bara skulle äta på nån restaurang igår, och fira den "på riktigt" till helgen istället. Och eftersom att älsklingen läääänge har tjatat om att han vill testa på eritreansk mat så bestämde vi oss för att äta på en restaurang som heter Jebena. Goooooooood food och han älskade det också :D
Men innan vi var där så var vi och handla lite på systemet, och kom försent dit. För vi hade bokat bord till kl 6 jag tror vi kom fram dit vid halv sju nästan haha. Typiskt mig, ALLTID försenad... så ja, jag satt typ fortfarande i handduk när han kom hem haha. Men efteråt så rörde vi oss mot stan för att gå på bio. När vi kommer till stan så stöter vi på en killkompis och sen en till, står och snackar lite skit med dom. Sen ska vi börja röra oss mot sergelbion, och när vi är vid åhléns så saknar jag mina ringar, och typ skriker rätt ut som en unge "miiiina ringaaar" haha. Så vi får åka tillbaka till restaurangen och jag typ möblerar om där haha. Sen gick hon som jobba där och leta efter dom i soptunnan stackarn haha. Helt förkrossad typ så åker vi tillbaka till stan och hinner precis till Sex n the City, jag hade inte sett den än och det var typ den enda som verkade bra som gick då. Lite långdragen film faktiskt, tycker hellre om den första isåfall. Både jag och älsklingen kände igen oss som fan i Carrie och Bigs förhållande haha. Exakt så kan det låta mellan oss faktiskt. Fett skön Samantha va "Yeeees maaaaan, I HAVE SEX !!! " haha. Jaja, sen rörde jag och älsklingen oss hemåt och bara myste med varann, härligt!
 Och nu har jag precis kommit hem efter ett inte så härligt möte i Fridhemsplan. Ska softa hemma ett tag sen ska jag möta upp älsklingen på söder. 





                      

JAG ÄLSKAR DIG! <3

 


14/6-08

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 2 år!!!
Jag kan inte fatta vad tiden bara springer iväg asså, jag tänker inte säga att de känns som det var igår vi träffades för det gör det inte. Utan känns som att jag känt dig mycket längre an vad jag egentligen gjort.
Dagen började inte så himla bra idag om jag ska vara ärlig, men den slutar förhoppningsvis väldigt bra. Måste göra mig iordning nu. Han är här om 30 minuter typ och han kommer få dåndimpel (som han själv brukar säga hehe sötnos) om han ser att jag bara sitter här i handduk.
Hinner inte skriva mycket mer nu, byebye !









ååhhh

Jag håller på och städar för fullt här men det går inte så himla bra.
Min dammsugare är helt cp och proppen gick för typ 1 timma sen så jag kan inte ringa nån från min hemtelefon eller dammsuga heller för den delen. Jag vet inte vad jag gjort av min mobil, har letat som ett jävla as men hittar den inte.
Och jag kan ändå inte ringa, för har precis bytt nummer så har kontantkort nu och har inte fyllt på det och jag har bara typ 4 nummer på den. Och kommer nog inte höra om nån annan ringer, eftersom den är på vibration. FAAAN vilken jävla katastrof det blev helt plötsligt, vad ska jag ta mig till? Känner mig helt utanför civilisationen och handikappad fan!
Det enda jag har är min dator, men den har inte så mycket batterier kvar, typ 40 minuter. Jag kan inte ladda den heller eftersom att jag inte har nån ström :/
Vad ska jag ta mig till? Känner paniken smyga sig på typ, kommer bli mörkt snart ju och jag som e så himla mörkrädd!
Vad ska man säga... allting löser sig ?




Uppdatering: NUUU SÅÅÅ! Äntligen loggade min älskling in på FB, ringde upp min lur så jag hitta den. Sen prata vi lite eftersom vi var lite osams faktiskt sen innan. Efteråt messa han L som i sin tur ringde förtvivlade lilla mig hehe. Hon ringde fastighetsägaren och han gick alldeles nyss härifrån efter att han bytt propp. Jag kan nämligen inte köpa de här propparna nere på affären, utan de finns bara på en speciell affär. VILKEN TUR att han hade en extra propp över.
Nu känns det lugnt igen, förutom paniken med städningen ska storstäda hela lägenheten *suck*

Nej, bäst jag sätter igång med dammsugningen nu och älsklingen är påväg hit nu också.



HAPPY ENDING ! :D

present till mig själv :)

Eftersom att jag som jag skrev igår var/är så himla stolt över mig själv och vad jag har åstadkommit i skolan det här året så drog jag till stan och köpte ett par shorts och ett linne till mig själv igår. Jag tror att det är bra för oss ibland att när vi har gjort bra ifrån oss så kan vi unna oss själva någonting. Det behöver inte vara värsta grejen, det viktigaste är att det är något du själv tycker om... en glass?


Dessa 2 plagg blev presenten jag köpte till mig själv iallafall:




Dock är jag lite osäker på shortsen eftersom att de satt liiite för löst och det är inte riktigt min färg heller. Jag såg ett par mörkare som jag tyckte mer om, men självklart så var de för stora för mig. Och då testade jag ändå XXS, förstår ni nu vad jag menar? Iochförsig var dom jag köpte nu också XXS, men dom satt inte farligt löst.


Och så nöjda lilla jag :)



TUMMEN UPP !


Skolavslutning

Helluu !
Jag kan börja med att säga att det gick bra igår on the hospital, jag fick höra exakt det jag ville höra höhö :D
Nej men allvarligt så gick det väldigt bra. Jag utgick från att hon skulle berätta det värsta, men icke sanicke !
Känns väldigt bra faktiskt, men jag ska dit igen om 6 månader för att ta nya prover. Så det egentliga svaret kan jag inte få förrän då, eftersom det är då dom kan säkerställa det. Men so far, so good.
Och idag då, dagen börja med att jag försover mig (som vanligt) så jag kommer till avslutningen när den är slut typ haha.
Men var tvungen och gå dit och hämta lite saker som jag behöver inför prövningen i augusti och självklart hämta mina betyg. Jag blev faktiskt väldigt stolt över mig själv när jag såg mina betyg. Jag visste ju redan vad jag skulle få för betyg men det blir liksom som en annan grej när man ser det på papper.
Men blev lite bekymrad också, för det stog att det fattas eller kommer fattas 200 poäng när jag går ut nästa år.
Det oroar mig faktiskt, så ska ringa syon på måndag och fråga.
Menmen, stolt som FAN är jag iallfall över mig själv :D :D :D
Jag har tänkt på en sak, kommer ni ihåg när man var liten och man alltid köpte skolavslutningskläder?
Nu när man är äldre så bryr man typ inte ens sig, inte jag iallfall. Det var sååå viktigt när man var liten kommer jag ihåg. Ja, kom bara och tänka på det.
Fan jag gled till skolan i mjukisar och en munktröja som största luffarn' hahaha. NO WAY att jag har klänning eller nåt sånt i det här vädret, BARA för att det är skolavslutning. Fast hade jag inte försovit mig så hade jag självklart haft tid till att leta fram lite mer passande kläder. Men såg folk i min skola glida runt med bara ben och bar rygg, vad tänker man med då? Det regnar som fan ute liksom.. lustigt.
Känns som jag skrivit ett helt A4 nu, bäst jag slutar.


Have a nice day !

Kl 3

Idag har jag tid på Huddinge kl 15, ska få svaren från proverna jag tog förra gången jag var där.
Hoppas verkligen att hon säger det jag vill höra. Jag vågar inte ens tänka att jag kommer få ett positivt besked, för tänk om det inte blir så? Skulle bli helt förstörd då ju :/
Men allting kommer nog lösa sig i vilket fall, fast med två helt olika resultat kanske´(?)

Nu ska jag åka, wish me luch !

Depp

Känner mig rätt nere idag faktiskt. Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag känner mig nere, kan liksom inte riktigt sätta fingret på vad det är. 
Allt är bara jobbigt känner jag, precis allt.
Vill bara ligga och slappa hela dagen idag känner jag, kolla på tv eller nåt.


Önskar er en bra dag iallafall :)

RSS 2.0