Check

Ny vinterjacka inhandlad, check!
Jag är nog en av de gladaste tjejerna på jorden ( förutom fetingångesten inför imorgon)! Mamma och jag åkte till stan idag och handlade en vinterjacka till mig, sååå skönt. ÄNTLIGEN! Jag har redan en, men känner mig som en jävla michelingubbe i den ( eller hur det stavas). Den är så stor och jag är så liten, nej usch stör mig så mycket på den jackan så jag har inte använt den alls i år. Jag har totalstrejkat, för så mycket stör den mig. Det är den "klassiska" modellen av fjällräven ni vet, de här som ALLA har, dunjackorna? Känns lite fjortis över den också, så det är väl lite det som gör att jag heller inte velat använda den.
Jag får ta bättre bilder på jackan sen, har nämligen inte bestämt mig för om jag ska ha den i blå som jag köpte eller om jag ska byta till den bruna. Så får vänta lite med bilderna på jackan.
Nu ska jag soooofta med tjockisen och darling, kanske Mange? Sen göra kväääälllen, tjao! Jobbig dag som väntar imorgon, och iövermorgon. Wish me luck!!!!


Älskar dig!

Nu är allt som det ska vara! Min lilla tjockis är äntligen hos oss igen. Mister kom hem till oss igår och aldrig någonsin ska han försvinna igen. Jag sa att jag skulle kämpa, jag fick tillbaks dig och nu ska du banne mig stanna. Du är en del av mitt liv och jag måste ha dig i det för att kunna må bra, min lilla tjockis! <3 Världens bästa!


4 U

För dig ska jag göra allt! Jag ska kämpa för dig. Även om du inte kommer vara hos mig så ska jag kämpa för din skull, ska kämpa för att du ska ha det bra.


Älskar dig min finaste tjockis, mister! <3

Dagen är kommen.

Min pojkvän ringde mig imorse och bad mig kolla ut genom fönstret, gissa om jag böla när jag såg att det var VITT ute! Åhh, dagen jag hoppats inte skulle komma är nu kommen. Det är vinter nu, peeps! Nu ska jag rota i kylen efter något gott att äta innan taxin kommer. Ska åka med morsan och farsan och fixa eritreanskt legg. Sticker ju dit nu i sommar, inshallah!

Såhär såg det ut utanför min port imorse!


RSS 2.0