good time in my life.



 Otroligt tuff, men så otroligt härlig tid!


Living in this world of conflicts and sarrows


totally gone

Okej, nu låter min röst heeeelt... den kommer försvinna helt snart alltså. När jag vakna imorse så hade jag fortfarande bara ont i halsen, men allt efter timmarna gick så fucka min röst upp sig, så nu låter jag som en kille som kommit i målbrottett typ, helt förtäääskigt med andra ord. Hade iaf skitkul igår, var med älsklingen i flempan hos några polare till honom, vart däremot lite för mycket vin för min del. Ingen lust alls och komma tillbaks till skolan idag efter en veckas påsklov (som dessutom är det sista i hela mitt liiiv!!!), men hade det inte varit för att jag hade Matte B och att projektarbetet skulle in idag så skulle jag nog legat tätt intill älsklingen nu. Nej nu måste jag fortsätta med projektarbetet så jag och Elin blir klara, det ska ju in idag, panik!

MWUAH!

sjuk

ja nu har halsmandlarna mina svullnat upp igen... kuuuul! Feber har jag fått också, fan också. Kände igår att ena halsmandeln var svullen men idag när jag vakna så hade jag feber och båda halsmandlarna var svullna. Jag tror fan jag måste operera bort mina halsmandlar, de svullnar upp väldigt ofta och det är så himla drygt. Men vet inte hur man går tillväga för det, så ska boka tid hos läkare nu när jag ändå har frikort och kolla upp det. Och synd nog måste jag åka hela vägen från märsta till flempan nu vid 2 för ska intervjua en kille inför mitt projektarbete som ska vara klart imorrn, paniiik! Tror nog jag åker hem till morsan efter jag varit där, hon är såå mycket bättre på att pyssla om mig än tommy... höhö! Hoppas han inte läser det här nu :)  nu måste jag börja göra mig iordning, är så himla seg så det kommer ta sin tid innan jag är klar, ciao!


ilovemybitches.


damn it!

fiiifaaan vilket väder vi har haft, och idag är det ju otroligt fint alltså... sitter hemma hos morsan nu och fixar håret, så tråååkigt... vill ju vara ute och njuta av de här fina vädret. Men var verkligen tvungen och fixa håret, skitigt och fult vare! Efter det här så glider jag kanske in mot söder och träffar en vän för en bira annars softar jag hos morsan tills kvällskvisten och drar senare till bergshamra och träffar underbaraste Maria <3
 Igår var jag på söder och drack några, eller rättare sagt 2, bira med Madeleine.. så roligt och träffa henne. Vi brukar nämligen inte ses så ofta men alltid lika mysigt och vara med henne. Igår vare så roligt när vi traska omkring för hon är typ 178 eller något och så hade hon värsta klackarna så kommer lilla jag på mina 158,5 med converse... såg så himla roligt ut alltså, men lite pinsamt ere fan och vara så kort. Iallafall i sådana situationer.
Jäääjäää har ingeet och skriva egentligen är bara så jävla uttråkad, sitter och väntar på att håret ska torka nu.

PÖÖSSSS



PISS OFF!!

Jag blir så äckligt jävla less på folk som sitter o snackar om att de är så bra vänner hit o dit, men när det väl kommer till kritan så poff, helt borta!! Mhmm, undrar fan hur vissa av er mår alltså... visst det var länge sen det kanske var "vi", men kom då inte o snacka NUU om hur mycket ni saknat en hit o dit för att sen inte ens finnas där för en... Nej, jag blir fan äcklad, och det är så tragiskt att det är människor man känt under så lång tid av sitt liv... som sedan har mage och typ vara helt överlyckliga när de ser en... wtf?!?!?! Låt det bara vara då, det räckte ju med att man var borta ett tag och försökte ordna upp sitt liv lite för att förlora sina "vänner". Nej, hur mycket jag än faktiskt har saknat er allihopa så pallar jag inte, jag tycker jag har försökt... kanske inte så mycket som jag borde, men vad har ni egentligen gjort själva? menmen - karma is a real bitch. believe that!
orkar inte mer. skithelveteshora. pissdag.bye-.

galen nostalgi.

.saknaden är och kommer vara stor.


ta mig

tillbaks till underbara vackra Turkiet!!! ÅÅÅÅHHHHH jag vill ha värme nuuu... lust och spola tillbaks tiden till då vi var där, så himla underbart (förutom rakin) blev liiite för mycket sista kvällen kan jag säga.  Åka parasailing, madrassgrejen, stranden, restaurangerna, trevliga folket... ALLT! Saknar saknar saknar, måste fan åka utomlands i år, hoppas bara jag har cashen till det... vill vara borta i 2 veckor då, en vecka var för lite fan.
Men hoppas sommaren blir grym här i sommar, älskar Stockholm på sommaren, LÄTT tyyyngaste staden då.
Stockholm i mitt <3
Nej, hoppas det kommer lite värme hit nu, längtar tills jag kan ha på mig shorts och ett linne med converse bara, fatta vad smutt!
Ska käka nu och sen ut och möta C, var ett tag sen nu... ciaoo!

Slänger in den här bilden, från när vi var i turkiet, så himla härligt! Grym vecka, oförglömlig! <3


over n' done

fuck vad skönt det känns och ha det bakom sig, nu kan jag bara blicka framåt, behöver inte tänka på det nå mer nu. Nu är det gjort, finns inget och ändra eller ångra. Och ja, det känns så jävla skönt efteråt. för nu är det gjort, men guud så nervös jag var... skakar fortfarande bara jag tänker på det. Jag kommer såklart tänka på det , men inte på samma sätt som innan eftersom nu har jag det bakom mig. Det jobbigaste var att ha det framför sig, nu behöver jag bara vänta i 2 veckor till sen är det helt klart . Men för mig är det typ det nu egentligen, för idag var ju det värsta, det jag verkligen inte ville göra, fyfaan vad jobbigt det var... men nu är det som sagt redan gjort!
Har suttit och försökt plugga på den där jääävla psykologin, men har vart helt orkeslös idag efter den tuffa morgonen och förmiddagen så har faktiskt inte fått så jättemycket gjort, kanppt någonting. Typ suttit och stirrat in i skärmen i princip. Nu tänkte jag ta och käka lite kvällsfika och sen deckish... eller ja, kolla tv sen däcka :)
hoppas ni haft en underbar torsdag i det här stormvädret :)

Bjuder på denna sköna låt :)


Yesterday

Igår efter skolan så mötte jag upp M i gullmarsplan för en latte på esprsso :) Det var så länge sen vi sågs, eller länge och länge, men sen nyårshelgen typ? JÄÄJÄÄ, för oss ere länge hahaha. Vi satt iaf där och catcha upp om vad som hänt sen sist och inte hänt heller för den delen, snacka om livet allmänt. Älskar verkligen och prata med henne för hon tycker exakt som jag... it's a sick f*cking world maaaan! Men iaf när vi sitter där så springer min goda vän Yonas förbi. Och som jag försökt få tag på han, saknat honom så mycket. Och honom har jag inte träffat sen i somras och då var det ändå lite hastigt sådära. Men han har inte varit i stockholm på 10 månader heller iofs. Nej, nu måste jag verkligen sätta igång med psykologin här, har skjutit upp på det waaaaay 2 long now. hejdåååå!


(försökte slänga in en bild men det går inte?? aja försöker senare dåå)

coming closer n' closer

Nu på torsdag ska jag göra något oerhört jobbigt, och känslorna har smygit sig på ända sen i helgen. Men nu så bränns de nästan, när jag går och lägger mig idag så är det bara en dag kvar ... åh så jobbigt! Kan det inte bara fredag? Då har det redan varit och det är dessutom helg.. nej usch. Vissa saker skulle jag bara vilja slippa göra! Kommer inte gå till skolan på hela dagen, kommer ta flera timmar. ÅÅÅÅÅHHHH, ågren ggr 100 som * skulle sagt. fyfan alltså! Jag är en typisk person som gärna vill slippa allt som är jobbigt, och helst inte ens ta tag i det faktiskt.. för jag orkar inte med det jobbiga. Men nu har jag liksom inge val, men dt kanske blir till det bästa för alla parter den här gången också.. det hoppas jag verkligen, för annars är det ju riksknas fan, då har allt varit förgäves :( Nej nu ska jag ta och fika och sen krypa ner i sängen och kolla tv. Godnatt!

Chris Brown - Beautiful people 2011

tu - hu -uung ;)


no subject

Är så gaaaaalet less på folk, ursäkta mig, men jag hatar fan människor. Så äckliga och falska, nu skriver inte jag om någon speciell så börja inte ta åt er. Men rent överhuvudtaget, jag ser så mycket falskhet vart jag än vänder mig... har sån lust och berätta allt jag hör ibland om folk, men det är upp till var och en att inse vilka människor man har omkring sig, istället för och lura sig själv. Men det är ju så vidrigt, tycker ni inte? Aja, ska ine vara mer negativ här... är bara på så pissigt humör idag, ibland blir jag bara så less. Have a nice sunday !


Jag valde den här, för det är så jag känner mig idag :p

if you're fake, then fuck you!


RSS 2.0