Mazda 626

Det är bilen som jag och älsklingen inhandlade igår!!! :D
Fattar ni hur glaaaad jag är eller. Affären gick snabbt och bra, vi köpte den utav en kille i Sockenplan som skulle flytta åka till Australien. Så med lite prut var det bara att åka och hämta den :D
Tyvärr så har jag för tillfället ingen dator, eftersom jag råkade sätta mig på min egna bärbara :/
Så därför kan jag inte skriva så himla mycket här, nu har Tommy hämtat hit sin dator så skriver från den.
Hoppas alla haft en mysig och god jul och får ett gott nytt år!
Nu ska jag göra lite frukost och slappa framför tv:n i min otroligt fetsköna soffa! Ja, den är också ny, köpte den för 2-3 veckor sen och den är så stooor och sköön jämfört med IKEA-soffan jag hade innan haha.
Och till alla som kör bil, kör försiktigt för det är halt på vägarna, HAHA!! Ok palla att jag e fett nördig haha, PUSS!

P.S. Gick inte att lägga upp bilder nu, så försöker göra det till nästa gång på både bilen och soffan :)



I KNOW

Jag ska bara börja med och skriva, JAG VET, att som vanligt så säger jag att jag ska blogga mer men gör det aldrig. Och nu har jag inte ens bloggat sen Danmark-resan. Men när jag kom hem efter resan så gick det bara någon dag så pajjade min dator. Råkade sätta mig på den :/
Och sen så vill jag gärna göra om min blogg, men fattar naaada av bloggdesign/webbdesign! 
 Menmen, nog om det! Idag så hade jag muntligt prov i nationella, Sv B. Jag hoppas och tror att det gick bra, de som var här och lyssnade tyckte att jag var grym. Och sen sa min lärare även att alla vi 3 som redovisade hade talat lugnt och att det var skönt att lyssna på våra redovisningar. Så det är ju skönt att få sådan feedback. Hon sa också att det var synd att det var så många borta för hon hade velat att fler skulle hört våra tal, sen sa hon också att vi skulle fundera på om vi ville redovisa för resten utav klassen vid ett annat tillfälle. Men säger nu direkt: FUUUUCK NOOOOO!!! Nu har jag gjort det och det är så skönt att ha det BAKOM mig. Tror inte ni fattar vilken prestationsångest jag haft inför det här. Tvingade älsklingen att lyssna på mina repetitioner ända till halv tre inatt. Och sen upp igen kl. halv sex för att fortsätta repetera. Killar som min växer inte på träd kan jag lova, älskar honom så himla mycket! :)
 Jäääjäää, undrar vad jag får för betyg fan. Jag kommer säkert bli godkänd med tanke på att hon verkade ganska nöjd. Men jag vill ju ha ett VG! Men ingen idé att tänka på det nu, nu har jag gjort det och kan inte göra något åt det. Nu börjar lektionen, hejdåå!

RSS 2.0