I fly like paper, get high like planes...


love the sun!

Sitter här och försöker plugga till prövningen o psykologi imorrn men det går inte så himla bra, tänker på massa annat och vill göra massa annat än att sitta och plugga nu... var ju liksom i skolan idag!? Fattar fna inte den grejen... hursom, igår tog jag en paus precis som nu från pluggningen och cyklade ner till willys med älsklingen... han hade varit så söt (som han alltid är) och lagat kyckling medans jag pluggade så vi cykla ner till willys och köpte potatissallad och läsk och satte oss på gräset och käka... så himla mysigt! Jag älskar när solen skiner och det är varmt ute, igår var det strålande väder och fett tungt vare och käka ute... det var årets första måltid ute! För att inte tala om vädret idag, det var så varmt så jag nästan tänkte att det var för varmt... fatta, SOMMAREN ÄR HÄR! :D Efter skolan idag åkte jag hem till morsan för och hämta kläder och lite annat och åkte sedan hem till älsklingen i märsta. Hade det inte varit för att jag verkligen måste plugga inför imorrn och att jag är typ helt PANK så hade jag nog köpt några kalla och satt mig ute med soft sällskap. Perfekt väder för det!
Nej nu måste jag fan fortsätta plugga om jag ska klara den här jädra prövningen... suck.

PUSS PÅ DIG !


puss på dig jessica som fyllde 22 år förra veckan <3


Söndag

God morgon allihopa! Vaknade för en liten stund sen, älskling gjorde iordning varma mackor med o'boy, så himla gott... love it! Så nu ska jag ligga och dega lite i soffan, sedan blir det råplugg på hööög nivå!!! Jag har prövning på hela psykologi-kursen på tisdag och har inte pluggat ett skit. Så typiskt mig, ska alltid stressplugga i sista sekund... hoppas bara jag blir godkänd nu fan, annars kommer jag gå ut med IG i den kursen. Men håller tummarna.. har så himla mycket jag egentligen måste göra idag men får skjuta upp på det till efter tisdag, för imorrn måste jag råplugga hela dagen också om jag ska ha en chans och klara prövningen, det är mycket jag måste kunna. nej nu har jag inte så mycket mer och skriva, ciao!

Sätuna

Kom precis hem efter att ha varit på sätunaparken med älsklingen och druckit bärs... härligt väder, med den bästa och öl - kan det bli bättre? Nu ska vi iaf käka pyttipanna och sedan får vi se vad som händer. Ska bli roligt och se vad denna lördag har att erbjuda... hehe, har nämligen vissa planer för kvällen men vet inte riktigt om det blir så men... hoppas hoppas hoppas! jaja, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, hoppas alla har en fin lördag, so long!


puss på dig


sometimes

Ibland undrar man ju om man levt ett tidigare liv och varit ond för att förtjäna skit man får ta idag.
 Vad finns det annars för förklaring? Ja, jag har iallafall ingen aning...
 men något så sjukt det kan vara ibland, livet alltså... 


Mösspåtagning!

Fredagen den 29/4, alltså förr prick en vecka sedan, hade jag mösspåtagning!!!
Fyfan sikken jävla känsla :D jag kände verkligen att studenten var nära då, det har jag gjort innan med fast man blev så jävla taggad när alla stod där med sina mössor i handen. Vi övade hela dagen och sedan vid 2 så marscherade vi upp till farsta centrum, ställde oss på scen och började sjunga. Med nära och kära till publik, tyvärr var det bara min mamma som kom... men det gör inte så mycket, det var ändå "bara" mösspåtagning, hehe nej men det viktigaste är väl att man kommer på själva studenten tycker jag faktiskt. Eftersom att min röst FORTFARANDE var heelt fuckt up i fredags så sa de att jag skulle mima men när jag stod där på scen så vart jag så jäkla taggad så kunde inte hålla mig från och sjunga med (så gott det gick) ändå och skrika som alla andra. Vette fan om jag ens hördes eller om jag bara fucka upp allt med min grova röst haha men bryr mig inte, var så jävla häääärligt! Efter det så drog några från klassen och drack vin nere vid farstabadet tror jag det hette, skitsamma vid vattnet iaf... skittrevligt faktiskt. Sedan drog jag och Jossan till sam & co i farsta med 2 andra och tog en bira sedan fortsatte kvällen vidare till gubbängen och ja... den gick som den gick ;)
Hursom så sitter jag bara hemma hos tommy nu, ska inte göra något speciellt idag... jag har kört hela veckan som det vore helg så känner att jag inte riktigt pallar idag faktiskt. Men finns ju en dag imorrn också, right?!

bilder från mösspåtagningen :)




















damn it!

back into the fog.


RSS 2.0